Sivutuotteet

Teollisuuden sivutuotteiden hyötykäyttö

Tarjoamme apua teollisuuden sivutuotteiden hyötykäyttömahdollisuuksien selvittämisessä. Otamme huomioon sivutuotteiden hyödyntämisen tekniset, taloudelliset sekä lainsäädännölliset edellytykset ja avustamme tarvittavien lupahakemusten laadinnassa. Vankan kokemuksen lisäksi laajat yhteistyöverkostot ja monialainen osaaminen tukevat työtämme sivutuotteiden hyödyntämiskanavien löytämisessä.

Teemme tarvittavat tutkimukset ja laadimme lupahakemukset esimerkiksi purettujen rakennusten materiaalien, kuten betonin ja tiilen uusiokäyttöön.

Rakennusteollisuuden sivutuotteiden uusiokäyttö säästää luonnon lisäksi rahaa

Teollisuuden sivutuotteiden uusiokäyttö vähentää merkittävästi neitseellisen kiviaineksen käyttöä ja sitä kautta yrityksen tuottamaa hiilijalanjälkeä. Näin uusiokäyttö on järkevää paitsi rahallisten säästöjen, myös luonnonvarojen säästämisen kannalta.

Sivutuotteiden uusiokäyttäminen on neitseellisen aineen käyttämistä edullisempaa, koska uusiokäytetyn materiaalin hankintakustannus on uutta edullisempaa. Usein uusiokäytettyä materiaalia saa myös lähempää kuin uutta materiaalia, jolloin kuljetuskustannukset laskevat.

MARA-ilmoitukset

Teemme myös MARA-ilmoituksia.

Ota yhteyttä oheisen lomakkeen kautta! Vastaamme sinulle mahdollisimman pian. Suorat yhteystietomme löydät täältä.

Kysy lisää

    Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.